0771.064.120 office@rightfit.ro
Română

Time Tree Technologies

Time Tree este o companie orientată spre viitor, unde accentul se pune pe livrarea serviciilor de calitate superioară într-o manieră cât mai eficientă și rapidă. Scopul lor este să furnizeze o gamă largă de servicii I.T. pentru companii de la mari la mici, utilizând cele mai moderne tehnici și tehnologii. 

Echipa, deși mică, este unită și în rândurile sale se află oameni creativi care se ocupă de design și de development, astfel încât să lucreze cât mai bine pentru a crea experiențe digitale nemaipomenite. Ei fac asta utilizând know-how-ul combinat, astfel încât să găsească cele mai bune soluții pentru fiecare client. Accentul se pune pe client și pe afacerea sa, transformând, astfel, nevoile sale într-o prioritate. Ei colaborează între ei și lucrează neobosiți pentru a crea cele mai potrivite instrumente și pentru a optimiza operațiunile specifice afacerii clientului.

Cultura lor este una care promovează dezvoltarea și evoluția continuă, reușind astfel să se mențină în ton cu tendințele mediului tehnologic și digital. Inovația este în prim plan, ceea ce le permite să vină mereu în întâmpinarea nevoilor pieței. 

www.timetree.io