Termeni și condiții de utilizare

Prin utilizarea acestui website sunteți de acord cu aceste Clauze și Condiții de utilizare. Acest document se acoperă utilizarea de către dumneavoastră a acestui website și a conținutului acestuia, precum și a informațiilor și serviciilor furnizate prin intermediul acestuia. Aceste clauze se pot modifica așadar este necesar să le citiți de fiecare dată înainte de utilizarea acestui website. Fiecare utilizare reprezintă acceptarea condițiilor și clauzelor și acordul dumneavoastră de a le respecta și de a vă asuma responsabilitatea față de încălcarea lor, precum și faptul că garantați dispunerea de autoritate legală pentru a le accepta. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceste clauze sau nu acceptați, fără limitări condițiile de utilizare ale ale acestui website vă rugăm să nu utilizați site-ul întrucât utilizarea acestuia reprezintă acceptarea clauzelor și condițiilor.

Acest website reprezintă un canal de informații și un portal de joburi, precum și un portal de direcționare către alte site-uri web care aparțin de terțe părți, independente de RightFIT, ale căror condiții de utilizare și clauze pot să difere de cele alea RightFIT, așadar în momentul accesării acestor site-uri este responsabilitatea dumneavoastră să accesați clauzele și condițiile de utilizare ale fiecărui website în parte și să le citiți întrucât accesarea și utilizarea acestor website-uri reprezintă acceptarea pe propria răspundere a clauzelor și condițiilor, iar RightFIT nu poate fi tras la răspundere pentru niciun prejudiciu suferit de către dumneavoastră în urma utilizării acestor website-uri.

Cu privire la interacțiunile dumneavoastră cu acest site și cu RightFIT aveți în vedere faptul că acest website este oferit spre utilizare deși poate suferi modificări în timp real și lucrări de mentenață, ceea ce înseamnă că nu există garanții de conținut, disponibilitate, formă completă sau acuratețe. Toate comunicările transmise de către RightFIT precum și tot conținutul acestui website incluzând textele și imaginile se află în proprietatea RightFIT și sub dreptul de autor al RightFIT și al terțelor părți cu acordul cărora RightFIT publică imagini sau conținut. Este interzisă utilizarea acestora fără permisiunea în scris a proprietarului conținutului. De asemenea, toate comunicările pe care le transmiteți prin intermediul website-urilor sau e-mailului trebuie să fie reale, corecte și complete. RightFIT nu este responsabilă pentru situația în care trimiteți informații incorecte sau incomplete și nici pentru orice prejudiciu suferit de dumneavoastră ca rezultat al transmiterii de astfel de informații.

Prin utilizarea acestui website autorizați RightFIT să accepte informațiile și comunicările transmise de dumneavoastră prin intermediul website-ului sau e-mailului; să transmită aceste informații către colaboratorii săi și să răspundă comunicărilor dumneavoastră. RightFIT își rezervă dreptul de a nu răspunde la mesaje ce par să aibă conținut malițios, ce par să fie irelevante, sau ce par să aibă caracter de phishing, precum și să nu le proceseze, precum și dacă există o defecțiune tehnică sau o eroare de transmitere a acestor informații, fără a fi obligat să informeze emițătorul cu privire la acest lucru.  

Scopul acestui website este de a oferi informații corecte și complete cu privire la activitatea RightFIT, însă, uneori pot apărea erori sau informații ce nu mai sunt de actualitate. Din acest motiv RightFIT își rezervă dreptul de a schimba conținutul acestui website oricând consideră că este nevoie. Întreg conținutul website-ului RightFIT poate fi modificat fără avertisment întrucât el este oferit “Ca Atare” și fără a se oferi vreo garanție de vreun fel, fie expresă sau implicită. De asemenea, RightFIT își rezervă dreptul de a șterge complet acest website atunci când vede de cuviință.

Orice date cu caracter personal pe care le oferiți prin intermediul acestui website, e-mail sau alte modalități (precum numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail etc.) pot fi folosite în conformitate cu Politicile de Confidențialitate (GDPR) pe care le puteți găsi în cadrul acestui site. Orice alte comunicări transmise către angajații RightFIT (de tipul întrebărilor, sugestiilor, comentariilor sau opiniilor proprii) vor fi considerate informații neconfidențiale și fără drepturi de proprietate intelectuală, ele putând fi utilizate de RightFIT cum vede de cuviință.

RightFIT își rezervă toate drepturile asupra acestui website și conținutului său și dumneavoastră nu puteți împrumuta, închiria, sublicenția sau transfera vreo parte a acestuia, nu aveți dreptul de a modifica orice parte din website, nu puteți copia, distribui, modifica, reproduce, publica, schimba părțile site-ului fără acordul scris al RightFIT.

RightFIT folosesște măsuri de securitate cu scopul de a proteja acest website și utilizatorii săi, însă acest lucru nu înseamnă că serverul, bazele de date și website-ul nu sunt vulnerabile la diferite atacuri, precum sunt toate aplicațiile cu acces la internet. Prin utilizarea măsurilor de securitate facem tot ceea ce putem pentru a preveni aceste situații, însă nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau prejudicii cauzate ca urmare a acțiunilor de tipul atacurilor sau virușilor, așadar fiți precauți în utilizarea acestui website.

Utilizarea website-ului RightFIT nu vă transferă niciun drept de proprietate în ceea ce privește website-ul sau conținutul acestuia, incluzând orice poze, logo-uri, mărci, texte sau alte tipuri de conținut ce apar pe acest website. Acestea sunt deținute, licențiate sau utilizate în baza unor drepturi conferite în acest sens către RightFIT de către proprietarii de drept, în acord cu prevederile legale.

Utilizarea neautorizată a acestora este strict interzisă. În cazul oricăror utilizări neautorizate RightFIT își rezervă dreptul de a lua orice măsură legală necesară pentru soluționarea unor astfel de situații, inclusiv sesizarea organelor de urmărire penală competente conform legislației din România.

Pentru orice întrebare cu privire la clauzele și condițiile expuse în acest contract ne puteți contacta la office@rightfit.ro prin intermediul unei cereri scrise.