Companii1

Serviciile RightFit

RightFit s-a format pentru a răspunde unor nevoi ale pieței - pe de-o parte avem angajatorii care deplâng lipsa forței de muncă de calitate - pe de altă parte avem angajații care nu se simt valorizați la adevărata lor capacitate la locul de muncă. Aceste dificultăți, specifice pieței muncii din România, nu pot fi depășite decât prin intermediul unei abordări atente și personalizate care să vizeze atât angajatul cât și angajatorul. În acest sens, croim un proces interactiv de recrutare și testare, care să asigure compatibilizarea așteptărilor ambelor părți - client și candidat.

Ajutăm candidații să se autoevalueze în mod obiectiv și îi asistăm în crearea unui CV profesionist astfel încât să creștem șansele ca ei să își găsească locul de muncă potrivit unde vor putea să evolueze pe termen lung.

Analizăm nevoile clienților noștri și construim un profil al candidatului bazat pe cultura organizațională și pe descrierea jobului, stabilind care sunt cele mai importante elemente de luat în considerare la momentul în care intervievăm candidații pentru fiecare loc de muncă în parte.

Colaborăm în mod direct cu reprezentații echipelor din care viitorii angajați vor face parte pentru a agrea împreună cele mai bune mecanisme de evaluare și recrutare. De asemenea putem pune la dispoziția angajatorilor angrenați în procesul de recrutare un program de formare prin care aceștia să își poată însuși cele mai bune practici în domeniu pentru identificarea potențialului fiecărui candidat în parte.

Oferim un acces facil la rețeaua noastră de Consultanți, persoane specializate în domenii cheie care pot genera un impact pozitiv imediat asupra organizației într-un interval de timp scurt sau mediu.

Oferim, atât pentru procese interne cât și pentru procese de selecție, servicii de evaluare individuală sau de grup a candidaților, astfel încât să identificăm persoanele cu cel mai mare potențial de a excela în domeniul lor de activitate.

Contactăm periodic noii angajați pentru a ne asigura că așteptările stabilite în cadrul procesului de recrutare sunt aliniate activității de zi cu zi din cadrul companiei și că obiectivele de dezvoltare contribuie la evoluția lor pe termen lung.

Organizăm conversații personalizate, în format unu-la-unu, cu angajații, cu scopul de a evidenția elementele care îi motivează și îi determină să rămână în companie. Acest serviciu ajută companiile să identifice măsurile care trebuie luate pentru diminuarea factorilor de stres, îmbunătățirea experienței de angajat și creșterea gradului de retenție al angajaților performanți.