eNative

eNative este o agenție ce oferă servicii integrate de Relații Publice și Comunicare, fiind dedicată creșterii vizibilității și îmbunătățirii reputației partenerilor săi. Compania dezvoltă fiecare strategie astfel încât să spună o poveste, concentrându-se, în același timp, asupra identificării și utilizării eficiente a provocărilor și oportunităților care apar. Pentru a construi o soluție unică și dedicată nevoilor fiecărui brand, eNative analizează toate informațiile relevante despre cultura organizațională, ecosistemul de business, acționarii și, mai ales, clienții companiei.

eNative pune la dispoziție o gamă diversificată de servicii de comunicare, potrivite oricărui brand care își dorește să ajungă la cel mai înalt nivel de imagine publică: Relații Publice, Management de Brand, Management pentru Brand Online și Servicii Media. Fiecare dintre aceste elemente este important în poziționarea pozitivă în mintea consumatorilor și dezvoltarea loialității față de brand.

În prezent, eNative susține clienți din domenii variate în dorința de a comunica mai bine cu publicurile lor, prin campanii complexe de relații publice și strategii creative de comunicare.

www.enative.ro