Companii

RightFit s-a format pentru a răspunde unor nevoi ale pieței - pe de-o parte avem angajatorii care deplâng lipsa forței de muncă de calitate - pe cealaltă parte avem angajații care nu se simt valorizați la adevăratul potențial la locul de muncă. Aceste dificultăți, specifice pieței muncii din România, nu pot fi depășite decât prin intermediul unei abordări atente și personalizate care să vizeze atât angajatul cât și angajatorul. În acest sens, croim un proces interactiv de recrutare și testare, care să asigure compatibilizarea așteptărilor ambelor părți - client și candidat.

Consiliere:

Ajutăm candidații să se autoevalueze în mod obiectiv și îi asistăm în crearea unui CV profesionist astfel încât să creștem șansele ca ei să își găsească locul de muncă potrivit unde vor putea să evolueze pe termen lung.

Profilare:

Analizăm nevoile clienților noștri și construim un profil al candidatului bazat pe cultura organizațională și pe descrierea jobului, stabilind care sunt cele mai importante elemente de luat în considerare la momentul în care intervievăm candidații pentru fiecare loc de muncă în parte.

Recrutare:

Colaborăm în mod direct cu reprezentații echipelor din care viitorii angajați vor face parte pentru a agrea care sunt cele mai bune metode de recrutare. Identificăm elementele de compatibilitate între client și candidat, contribuind la construirea unor relații pe termen lung, benefice ambelor părți.

Alocare de consultanți:

Oferim un acces facil la rețeaua noastră de Consultanți, persoane specializate în domenii cheie care pot genera un impact pozitiv imediat asupra organizației, pentru proiecte de scurtă și de lungă durată.

Centre de Evaluare:

Oferim, atât pentru procese interne cât și pentru procese de selecție, servicii de evaluare individuală sau de grup a candidaților, astfel încât să identificăm persoanele cu cel mai mare potențial de a excela în domeniul lor de activitate.

Sustenabilitate:

Contactăm periodic noii angajați pentru a ne asigura că așteptările stabilite în cadrul procesului de recrutare sunt aliniate activității de zi cu zi din cadrul companiei și că obiectivele de dezvoltare contribuie la evoluția lor pe termen lung.

Creșterea retenției angajaților:

Organizăm conversații personalizate, în format unu-la-unu, cu angajații, cu scopul de a evidenția elementele care îi motivează și îi determină să rămână în companie. Acest serviciu ajută companiile să identifice măsurile care trebuie luate pentru diminuarea factorilor de stres, îmbunătățirea experienței de angajat și creșterea gradului de retenție al angajaților performanți.

Clienți

Știm că încrederea în calitatea serviciilor noastre este foarte importantă, așadar puteți observa cine ne-a acordat până acum plăcerea de a le pune la dispoziție serviciile noastre: