0771.064.120 office@rightfit.ro
Română

Reviv

Reviv s-a născut în 2011, când patru medici specializați în medicina de urgență au pus laolaltă 40 de ani de experiență practică și s-au unit într-un scop comun – acela de a aduce terapia intravenoasă în mediul privat, transformând experiența într-una similară unui spa și punând-o la dispoziția publicului larg. 

S-a lansat, astfel, cu un an mai târziu, în Miami Beach, SUA, prima astfel de clinică neconvențională. Cu această activitate s-au pus bazele primului spa medical exclusivist din lume, cu accentul pus pe hidratare electivă intravenoasă, ce conține cele mai mari doze sigure de vitamine și minerale ce pot fi administrate intravenos în afara unui spital. 

Această clinică s-a bucurat de un asemenea succes încât a fost firesc să deschidă o astfel de clinică și în Las Vegas. Motivul pentru care au ales acest oraș neobișnuit este că stilul de viață specific zonei precum și clima deșertică au creat o combinație perfectă pentru a se potrivi terapiei intravenoase. Au urmat încă două astfel de clinici în Vegas, ceea ce le-a permis clienților să aibă parte de un acces tot mai ușor la aceste servicii și produse de calitate superioară. 

Această revoluție a lumii wellness permite clienților Reviv să trăiască dincolo de limitele cotidianului, să împingă limitele atât la nivel fizic cât și psihic, îmbunătățind performanțele și rezultatele obținute. 

Au urmat, în mod firesc, deschiderile clinicilor din New York, Londra și Hong Kong, devenind rapid un leader global al terapiilor intravenoase wellness și al injecțiilor cu vitamine. Au reușit astfel să se extindă și către Europa continentală și continuă să crească, iar clinica din București joacă un rol important în acest demers.

 

www.revivme.com