Plata si Livrare

Poți cumpăra produsele de pe site-ul RightFit.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Plata online prin PlatiOnline

Plata se va realiza in mod securizat prin intermediul PlatiOnline, cu ajutorul cardurilor emise de VISA sau MasterCard.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele rightfit.

Livrarea Comenzilor

Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede sunând la numărul de telefon 0755.178.760 .

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Livrare

Produsele comercializate sunt workshop-uri online sau offline.

Workshop-urile offline se considera livrat la finalul zilei sau perioadei de desfasurare a workshop-ului. Aceasta zi sau perioada este mentionata in descrierea fiecarui curs in parte.

Workshop-urile online se considera livrat din momentul in care utilizatorul primeste  datele de acces la platforma pe care este incarcat cursul in cauza. Clientul va avea acces la materiale in maxim 48 de ore. Comanda se poate anula la cerere, iar suma platita va fi returnata conform politicilor enuntate mai sus.

Termenul de livrare al produselor

Workshop-urile offline se vor livra fizic, sub forma unui training sustinut de RightFit la sediul din Strada Vlad Județul, Nr. 52-54, Etaj 1, Birou 6, sector 3, București 031308, neexistand materiale fizice sub forma de livrabile. Training-ul se poate anula cu minim 24 de ore inainte, iar dupa efectuarea cursului, contravaloarea acestuia nu se mai poate returna.

Workshop-urile online se vor livra sub forma datelor de acces trimise pe adresa de e-mail folosita de utilizator atunci cand a facut comanda pe site. Clientul va avea acces la materiale in maxim 48 de ore.