Gemini Solutions

Gemini Solutions a fost fondată în 2005 de un grup de specialiști din Silicon Valley și este dedicată livrării de produse software personalizate de cea mai înaltă calitate. Fondatorii companiei au înțeles de la început faptul că multe companii, de dimensiuni variate, sunt complet dezamăgite de calitatea serviciilor tradiționale de outsourcing. Companiile cu profil IT doreau o capacitate tehnică de calibru mai mare, o gamă mai largă de expertiză, o mai bună colaborare și comunicare și o agilitate mai mare decât ar putea oferi furnizorii de servicii tradiționale.

Așadar aceste companii au căutat să creeze parteneriate care puteau să acționeze ca apendice la echipele in-house, experți externi cu know-how și experiență tehnică, ce ascultă nevoile și sunt proactivi în găsirea soluțiilor. Așadar adresarea acestor nevoi sunt cele care stau la baza întemeierii companiei Gemini Solutions. 

Accentul este pe crearea de produse IT dedicate companiilor client prin utilizarea de cunoștințe ale unor programatori talentați care lucrează în echipă pentru a dezvolta o paletă largă de produse. Momentan echipa este compusă din peste 100 de programatori cu diferite specializări. Momentan ei se mândresc cu viteza și disciplina cu care dezvoltă software pentru clienții lor. Ei îmbină creativitatea, agilitatea, disciplina și excelența pentru a asigura parteneriate de succes și de durată. 

www.geminisols.com