Despre RightFIT.ro

SOURCING. SELECTING. HIRING.

Noi, la RightFit, credem în oameni. Si mai credem că nu este suficient sa aduci doar omul potrivit la jobul potrivit. Suntem de parere ca un perfect FIT intre candidat si compania angajatoare tine de mult mai multi factori.

RightFit s-a format tocmai pentru a răspunde unor nevoi ale pieței - pe de-o parte avem angajatorii care deplâng lipsa forței de muncă de calitate - pe cealaltă parte avem angajații care nu se simt valorizați la adevăratul potențial la locul de muncă. Mai mult decat atat, Right Fit a gasit ``reteta`` prin care nu este doar o simpla agentie de recrutare.

Ce ne face cu adevarat speciali este faptul ca promovam prin tot ceea ce facem alaturi si pentru partenerii sau candidatii nostri, un stil de viata sanatos. Suntem singura agentie din Romania care alaturi de un perfect FIT pentru companie si candidat, te ghideaza si catre un stil de viata sanatos in zona de healthy lifestyle, food, drinks si healthy mindset. Pana la urma, daca nu esti sanatos in interior, nici ceea ce livrezi la exterior nu duce la performanta, nu-i asa?

In Right Fit vei gasi inainte de orice, OAMENI. Cu care odata ce ai interactionat, vei intra intr-o comunitate. Iar din acel moment, viata ta se schimba complet. Vei afla cum.

In tot acest mix, suntem ancorati in realitatea pietei de recrutare mereu. Cunoastem dificultatile cu care orice angajator se confrunta si stim ca pot fi depășite doar prin intermediul unei abordări atente și personalizate care să vizeze atât angajatul cât și angajatorul. În acest sens, croim un proces interactiv de recrutare și testare, care să asigure compatibilizarea așteptărilor ambelor părți - client și candidat. Negresit.

“Pentru a câștiga pe piață, trebuie să câștigi mai întâi la locul de muncă.” - Doug Conant

“Calitatea înseamnă să muncești bine atunci când nimeni nu te privește.” - Henry Ford

Despre echipă

La RightFit suntem o echipă profesionistă și proactivă, care menține o comunicare apropiată atât la nivel de client cât și de candidat cu privire la detaliile elementelor parcurse în procesele de selecție. Ne asiguram că intrăm în contact doar cu acei candidați care se potrivesc cel mai mult cu profilul jobului și cultura companiei.


Suntem pasionați de oameni și psihologie, ne place să facem tot posibilul pentru a recruta candidații cei mai potriviți și pentru a ne menține clienții fericiți.


Suntem oameni orientați către găsirea soluțiilor, cu experiență variată în domenii cheie pentru asigurarea unei viziuni de ansamblu asupra procesului de recurtare: Psihologie, Coaching, Training Management și chiar Marketing. Creativitatea noastră se împletește cu o nevoie constantă de auto-depășire, motiv pentru care suntem într-un continuu proces de evoluție - ceea ce ne determină să îmbunătățim în mod constant nivelul de calitate al soluțiilor oferite clienților noștri.

Parteneri

Pentru că ne dorim să ajutăm cât mai mulți oameni să găsească locul de muncă potrivit și cât mai multe companii să găsească angajați pe măsură, am găsit necesar să încheiem parteneriate între RightFIT și asociații studențești. Astfel noi avem șansa de a ajuta atât alumni cât și studenți să își creeze o carieră.