0771.064.120 | 0771.063.729 office@rightfit.ro
Română

Despre RightFIT.ro

SOURCING. SELECTING. HIRING.

Noi, la RightFit, credem în oameni. Credem că putem ajuta atât companiile cât și candidații aducând împreună omul potrivit la locul potrivit. Pentru a atinge acest deziderat suntem determinați să livrăm cele mai bune servicii atât angajatorilor cât și candidaților.


RightFit s-a format pentru a răspunde unor nevoi ale pieței - pe de-o parte avem angajatorii care deplâng lipsa forței de muncă de calitate - pe cealaltă parte avem angajații care nu se simt valorizați la adevăratul potențial la locul de muncă. Aceste dificultăți, specifice pieței muncii din România, nu pot fi depășite decât prin intermediul unei abordări atente și personalizate care să vizeze atât angajatul cât și angajatorul. În acest sens, croim un proces interactiv de recrutare și testare, care să asigure compatibilizarea așteptărilor ambelor părți - client și candidat.


La RightFit încurajăm atât candidații cât și angajatorii să fie proactivi și consecvenți, astfel încât să găsească, respectiv să transforme locul de muncă într-un mediu propice dezvoltării reciproce.

“Pentru a câștiga pe piață, trebuie să câștigi mai întâi la locul de muncă.” - Doug Conant

“Calitatea înseamnă să muncești bine atunci când nimeni nu te privește.” - Henry Ford

Despre echipă

La RightFit suntem o echipă profesionistă și proactivă, care menține o comunicare apropiată atât la nivel de client cât și de candidat cu privire la detaliile elementelor parcurse în procesele de selecție. Ne asiguram că intrăm în contact doar cu acei candidați care se potrivesc cel mai mult cu profilul jobului și cultura companiei.


Suntem pasionați de oameni și psihologie, ne place să facem tot posibilul pentru a recruta candidații cei mai potriviți și pentru a ne menține clienții fericiți.


Suntem oameni orientați către găsirea soluțiilor, cu experiență variată în domenii cheie pentru asigurarea unei viziuni de ansamblu asupra procesului de recurtare: Psihologie, Coaching, Training Management și chiar Marketing. Creativitatea noastră se împletește cu o nevoie constantă de auto-depășire, motiv pentru care suntem într-un continuu proces de evoluție - ceea ce ne determină să îmbunătățim în mod constant nivelul de calitate al soluțiilor oferite clienților noștri.

Parteneri

Pentru că ne dorim să ajutăm cât mai mulți oameni să găsească locul de muncă potrivit și cât mai multe companii să găsească angajați pe măsură, am găsit necesar să încheiem parteneriate între RightFIT și asociații studențești. Astfel noi avem șansa de a ajuta atât alumni cât și studenți să își creeze o carieră.


Puteți afla cine sunt partenerii noștri consultând lista de mai jos: